Sentinel Calsanit vízkőoldó

Kiemelkedően hatékony vízkőoldó

A Calsanit vízkőoldó kiemelkedő hatékonysággal távolítja el a vízkövet bármilyen típusú fűtőberendezésről, visszaállítva a fűtési hatásfokot. Különlegesen alkalmas hőcserélők és fűtőbetétek vízkőmentesítésére. Egyedi összetétele a hasonló jellegű készítményekhez képest kevésbé savas. A Calsanit vízkőoldó minden használatos fém és ötvözet esetében használható. Aluminium tisztítására is alkalmas, azonban ez esetben a tisztítási időt két órában maximálni kell.

Fő tulajdonságok

  • Gyorsan oldja a vízkövet
  • Minden típusú fűtőberendezés hatékonyságát visszaállítja
  • Alacsony hőmérsékletnél is hatékony
  • Nem indít el rozsdásodást
  • Nincs szükség semlegesítésre

Kiszerelés

1 literes

Használat

A terméket vízzel kell hígítani, 10-20%-os koncentrációjú oldattá. A magasabb koncentrációjú oldatot erősen elvízkövesedett fűtőfelületek, vagy gyorstisztítás esetén ajánlott alkalmazni. Melegvizes oldat készítése szintén felgyorsítja a vízkő eltávolítását. A vízkő oldás folyamata szén-dioxidot (CO2) szabadít fel, amely habképződést eredményezhet.

A tisztítási folyamat gyorsítható a Calsanit egyidejű felmelegítésével és folyamatos keringetésével, azonban a hőmérséklet ne haladja meg a 60°C-ot. Még gyorsabb tisztítást eredményez a nagynyomású öblítőberendezéssel történő alkalmazás.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat