Sentinel HX 850

Füstgázoldali tisztító folyadék,  égésből származó maradványok eltávolításához

A HX850 füstgáz oldali tisztító folyadék kiváló hatékonyságú termék, amely gyorsan eltávolítja a fali kondenzációs kazánok hőcserélőjének füstgáz felőli oldaláról és az égéskamrából a maradványokat és akár a makacs lerakódásokat is, ezzel helyreállítva az optimális hőcserét.

Fő tulajdonságok

  • 30 perc alatt megtisztítja az átlagosan szennyezett egységet, ezzel csökkentve a karbantartási időt
  • Felületaktív és savas anyagok kombinációja, amely eltávolítja és feloldja a szennyeződéseket
  • Eltávolítja a hőcserélőről a makacs lerakódásokat, és helyreállítja a rendszer hatékonyságát
  • Gyenge sav alapú formuláció: biztonságosan használható alumínium, réz vagy rozsdamentes acél felületen
  • Nem mérgező: a tisztítás során keletkező maradványok gyorsan és biztonságosan eltávolíthatók, és háztartási hulladékként ártalmatlaníthatók

Kiszerelés

1 literes HX850-12X1L-SPRAY -EXP

Használat

Adagolás: A HX850 füstgáz oldali tisztítóspray használatra kész, hígítás nélkül használható termék. Közvetlenül a szennyezett felületre kell permetezni; a mennyiség a szennyeződés mértékétől függ. A tisztítás után öblítse le vízzel.

Felhasználás módja: A tisztításhoz használjon védőkesztyűt és védőszemüveget, ezzel elkerülve a bőrrel és szemmel való kapcsolatot.

1. Győződjön meg arról, hogy a kazán ki van kapcsolva, ha a kazán meleg, várja meg, amíg az égéskamra legalább 30°C-ra lehűl.

2. Ha lehetséges, távolítsa el az égőt a hőcserélőből, vagy győződjön meg arról, hogy termék fröccsenéssel szemben védett.

3. Távolítsa el a hőcserélő felületéről a levált maradványokat egy nem súroló hatású kefével.

4. Vigye fel a HX850 terméket a flakon szórófejével; a termék használatra kész, nem szükséges hígítani. Egy másik vízzel töltött szórókészüléket használjon az öblítéshez.

5. A szórókészülékkel vigye fel a terméket, győződjön meg arról, hogy elegendő mennyiségű folyadékot oszlat el a teljes szennyeződött felületen.

6. Hagyja hatni a tisztítófolyadékot legalább 15 percig.

7. A tisztítóspray nem száradhat meg: ennek elkerülése érdekében szükség esetén permetezzen újra  kisebb mennyiséget a felületre.

8. A hőcserélőn felületén lerakódott makacs maradványok eltávolításához a tisztítás elősegítheti kefe használatával.

9. A tisztítást követően öblítse át a felületet, ehhez használjon tiszta vízzel töltött szórókészüléket a tisztítóspray maradvány eltávolításához és semlegesítéséhez.

10. Az égéskamra visszaszerelése

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat