Sentinel Rapid Dose X400

Nem savas rendszertisztító-szer

A Sentinel Rapid Dose X400 egy nem savas rendszertisztító-szer, mely régi fűtési rendszerek tisztítását és a keringés helyreállítását teszi lehetővé olyan rendszerekben, ahol a radiátorokon hideg területek is találhatók az iszap felhalmozódás miatt. Ideálisan alkalmazható olyankor, amikor egy régi rendszerbe egy új kazánt vagy egy új szivattyút telepítenek. Segíti az energiahatékonyság javítását, a felhasznált tüzelőanyag mennyiségének csökkentését és a rendszerben megtalálható különböző fémek esetén is használható A Rapid Dose rendszer lehetővé teszi a vízkezelő adalékok gyors és egyszerű adagolását. Normál esetben nincs szükség a rendszer nyomásának csökkentésére, mivel a termék közvetlenül a nyomás alatt álló rendszerbe juttatható, legtöbb esetben kevesebb, mint 5 perc alatt.

Fő tulajdonságok

  • Megoldja a keringési problémákat.
  • Megszünteti a radiátorokon kialakult hideg területeket
  • Minden rendszerfém esetében alkalmazható
  • Nyomás alatt álló rendszerbe adagolható másodpercek alatt
  • Időhatékony

Használat

A régi rendszerek tisztításához keringesse a Sentinel Rapid Dose X400 folyadékot legalább két órán keresztül, minden szelepet nyitott állapotban tartva, lehetőleg normál működési hőmérsékleten mindaddig, míg a rendszer a kívánt teljesítményt el nem éri. Erősen eldugult rendszereknél hosszabb keringetés (akár négy hétig tartó) ajánlott. Semlegesítő eljárás nem szükséges. Tisztítás után a rendszert le kell ereszteni és minden leeresztő pontján alaposan át kell öblíteni. Töltse újra a rendszert, majd kezelje Sentinel Rapid Dose X100 inhibitorral.
Egy patron Sentinel Rapid Dose X400 inhibitor elegendő egy tipikus háztartás központi fűtési rendszerének (pl.: egy 9-32 kW-os kazán, háztartási melegvíz tartály és 10 radiátor) kezeléséhez. Nagyobb rendszerek esetén további patron(ok) használata szükséges. A túladagolás nem jelent problémát. Figyelem: Ahol hőtároló eszköz is telepítve van, ott számításba kell venni a rendszervíz megnövekedett mennyiségét!

Biztonságtechnikai előírások

A hátlapon megadott információk lehetővé teszik a megfelelést az „Egészségre veszélyes anyagok szabályozása” (1989) című jogszabályban megadott követelményeknek.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat