Sentinel Eliminator Vortex 250

Ultrakompakt szűrő  a rendszertörmelék hatékony mágneses szűréséhez

A központifűtés-rendszerben keringő szennyeződés a szivattyúk, szelepek és hőcserélők idő előtti elhasználódását és meghibásodását okozhatja. A kazán alá szerelt Sentinel Eliminator Vortex 250 szűrő minden típusú törmelék ellen védi a rendszert és rendkívül szűk rendelkezésre álló hely esetén – pl. szekrénybe szerelt bojlernél – is tökéletesen alkalmazható.

Fő tulajdonságok

Ultrakompakt szűrő: Ideális ott, ahol szűk hely áll rendelkezésre

Kiváló minőségű anyagok és konstrukció: Robusztus felépítés, alacsony javítási költségek. Az autóipari szabványoknak megfelelően gyártott, kettős tömítéssel és minőségi, EU-ban gyártott szelepekkel rendelkezik .

Könnyen hozzáférhető, így alaposan, célszerszámok nélkül is tisztítható: Öblítse át a gyors eredmény érdekében.

9000 Gauss erejű mágnes 180 ml-es gyűjtőtartállyal: A legtöbb törmeléket már az első áthaladáskor kiszűri, folyamatosan gyűjti és biztosítja, hogy a törmelék ne kerüljön vissza a rendszerbe.

Leírás

A Sentinel Eliminator Vortex®250 rendszerszűrő eltávolítja a központi fűtési rendszerekben keletkező összes szennyeződést, védelmet nyújtva a kazánnak és elősegítve az optimális hatékonyságú rendszerüzemeltetést.

A Sentinel Eliminator Vortex®250 kialakításának köszönhetően szűk helyen is elfér a kazán alatt. Az erős neodímium vas-bór ötvözetből készült mágnesek nagyobb arányban szűrik ki a magnetitet és a belső szűrő megakadályozza a törmelék visszajutását a rendszerbe. Az összegyűlt szennyeződés a mágnesnek a perselyéből való eltávolításával, majd a szerelvény alján elhelyezkedő leeresztőcsap megnyitásával egyszerűen kiöblíthető.

Szűrőkamra-kapacitás: 180 ml. Kompakt kialakítás: Kisebb beépítési magasság a kazán alá történő könnyebb felszerelés
érdekében. Nyitás-védelem: Biztonsági mechanizmussal ellátott leeresztőcsap
Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat