Sentinel Eliminator Vortex 300

Kompakt szűrő a rendszerszennyeződések hatékony mágneses szűréséhez

A központifűtés-rendszerben keringő szennyeződés a szivattyúk, szelepek és hőcserélők idő előtti elhasználódását és meghibásodását okozhatja. A kazán visszatérő csővezetékére szerelt Sentinel Eliminator Vortex® 300 megvédi a rendszert mindenféle szennyeződéstől.

Fő tulajdonságok

Kompakt kialakítás: Alkalmas magas áramlási sebességre, függőleges és vízszintes beépítéssel, 360°-ban forgó T-idommal kombinálva. Gyorsan és egyszerűen telepíthető bármilyen irányú csőrendszerre.

Rugalmas tisztítási módszerek: Gyors és hatékony átmosás karbantartáskor a szerviz részére vagy fűtővíz mintavétel esetére.

A 10 éves garancia teljes mértékben garantálja a hosszú távú megbízhatóságot: Kettős tömítését az éves karbantartáskor sem kell cserélni, így teljes biztonságérzetet, valamint egyszerű és gyors karbantarthatóságot nyújt.

Egyedülálló Vortex Core rendkívül erős neodímium mágneses egységgel: Megakadályozza, hogy a fűtési rendszerben keringő mágnesezhető szennyeződés ne tudjon a kazánba jutni.

Leírás

A Sentinel Eliminator Vortex® rendszerszűrő eltávolítja a központi fűtési rendszerekre jellemző összes szennyeződés típust, biztosítva a kazán védelmét és segítve a rendszer optimális működésének és hatékonyságának fenntartását.

A Sentinel Eliminator Vortex® egyedülálló örvénymagot használ, hogy maximális időt biztosítson a cirkulációs szennyeződés és az erős neodívium-vas-bór ötvözetből készült mágnesek között. A Vortex Core csökkenti a víz áramlási sebességét és a turbulenciát az egységen belül, így fokozza a szennyeződés visszatartását. Azt is biztosítja, hogy a szűrő soha ne duguljon el. Az összegyűjtött szennyeződést egyszerűen le lehet öblíteni, ha eltávolítja a mágnest a perselyből és kinyitja a leeresztő szelepet az egység alján

Szűrőkamra térfogata: 300 ml. Kompakt kialakítás: Csökkentett magasság a szűk helyre történő egyszerű telepíthetőségért.
Nyitás-védelem: biztonsági mechanizmussal ellátott leeresztőcsap.
Nagy térfogatáram: Max. 50 liter/perc
Adagolás: Kompatibilis a Sentinel Rapid-Dose® (300ml) termékkel.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat