Sentinel X500 fagyálló adalék

Vízkő, korrózió és a fagy elleni védelmet nyújt a fűtési rendszereknek

Ideális megoldás a fagyveszélynek kitett ingatlanok esetében, hiszen a Sentinel X500 Fagyálló adalék nemcsak a vízkő-, és korrózióképződéssel szemben nyújt védelmet, de a fagy ellen is. A fűtési rendszerben található fémek mindegyikét megvédi a korrózió ellen, ugyanannak az egyedi összetételű keveréknek a segítségével, mint a Sentinel X100 Inhibitor esetében, de további előnye, hogy a rendszervíz fagymentességét is biztosítja.

Fő tulajdonságok

  • Fagyvédelmet nyújt a rendszervíznek
  • Hatékony vízkő- és a korrózióképződés elleni védelem
  • A rendszerben található fémeket megvédi a korróziótól
  • Optimalizálja a kazán hatásfokát
  • Meggátolja a kazánzaj kialakulását
  • Meggátolja a kis lyukak képződését
  • Meggátolja a hidrogénfejlődés

Kiszerelés

20 literes

Használat

A Sentinel X500 adagolása a fagyvédelem megkívánt fokától függ. Egy 20 l-es kanna Sentinel X500 megfelelő korrózió és vízkő elleni védelmet, továbbá kb. -6°C-ig hatékony fagyvédelmet szavatol egy tipikus, 8-10 radiátoros otthoni fűtési rendszer számára. Két  20 l-es kannával -20°C-ig garantálható a fagy elleni védelem. További információkat kérésre biztosítunk.

A tökéletes eredmény érdekében a rendszer alapos tisztítása és átmosása javasolt, amihez új vagy max. 6 hónapos rendszereknél Sentinel X300, hosszabb ideje működő rendszereknél Sentinel X400 használandó. Ha a rendszer a hőcserélő vízkövesedése miatt továbbra is zajos, adagoljon a Sentinel X500 inhibitor mellé Sentinel X200 tisztítószert is.

Nyitott rendszerek: Az adalékot a tágulási tartályon, vagy a megkerülő tápvezetéken keresztül, illetve a Sentinel adagolóedénnyel adagolja be.

Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, feltöltés előtt töltse be az adalékot a rendszer bármelyik kényelmesen elérhető pontján keresztül. Ha fel van töltve, a Sentinel adagolóedényt használva a feltöltő vezetéken vagy más hozzáférési ponton keresztül töltse be az adalékot.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat