Sentinel X700 tisztító és baktériummentesítő adalék

Padlófűtési rendszerekhez

A Sentinel X700 egy stabilizált biocidot tartalmazó adalék. Tisztítja és védi a padlófűtési rendszereket. Ezekben a rendszerekben az alacsony hőmérséklet elősegíti a baktériumok és gombák elszaporodását, ami problémát okozhat a csővezetékeknél, a szelepeknél és a hőcserélőknél. A mikrobiológiai burjánzás kellemetlen szagokkal is járhat és a hőcserélő vagy a szerelvények korrózióját okozhatja. Mindez komolyan befolyásolhatja a rendszer zavartalan és hatékony működését. A Sentinel X700 adalékot kifejezetten a padlófűtési rendszerek ilyen problémáinak elkerülése érdekében fejlesztették ki.

Fő tulajdonságok

  • Hatásos biocid és fungicid (gombaölő)
  • Megszünteti az iszap okozta dugulást
  • Hosszantartó és időtálló védelmet biztosít
  • Könnyen és gyorsan adagolható
  • Nem maró, használata biztonságos
  • Kompatibilis az X100 inhibitorral
  • A BioCheck tesztkészlet támogatja

Kiszerelés

1 literes

Használat

A baktériumok és gombák okozta esetleges problémák elkerülése érdekében a végső feltöltéskor adagoljon a rendszerbe 1 liter X700 adalékot, majd 30 percig keringtesse a rendszerben a teljes védelem elérése érdekében. Nagyobb rendszerekben 300 literenként van szükség 1 liter adalékra.

Rosszul keringtetett, elszíneződött vizű vagy kellemetlen szagú eldugult rendszereket először Sentinel X700 adalékkal ki kell tisztítani és fertőtleníteni. Adjon 300 literenként 1 liter Sentinel X700 adalékot a rendszerhez, és keringtesse a fűtési rendszerben szobahőmérsékleten kb. 4 órán keresztül. Ezt követően ürítse ki, majd töltse fel újra a rendszert úgy, hogy minden 300 liter vízhez adagoljon 1 liter Sentinel X700 adalékot a további problémák elkerülése érdekében.

Ne felejtse le, hogy a Sentinel X700 teljes mértékben kompatibilis a Sentinel X100 Inhibitor adalékkal, amit a rendszer végső feltöltésekor a vízkő és korrózió elkerülése érdekében mindig használni kell. A Sentinel X700-at csak a Sentinel által meghatározott típusú tisztítószerrel keverje!

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat