Sentinel X800 Jetflo öblítő- és tisztítószer

Gyorstisztító régebbi rendszerekhez

A Sentinel X800 Jetflo biológiailag lebomló öblítő- és tisztítószer a központi fűtési rendszerek, hőcserélők erőteljes, hatékony tisztítószere. A kifejezetten nagynyomású tisztítógéphez kifejlesztett adalék eltávolítja a nem kívánatos vasoxid és kalcium alapú lerakódásokat a hőcserélőkről, radiátorokról és a csővezetékekről (vízkő és iszapmentesítés). Egyedi összetételének köszönhetően a Sentinel X800 semleges PH értéken átható diszpergálószerként hat, elkerülve így a hagyományos savval történő tisztítás szükségességét, és az azzal járó problémákat. Az adalék tartalmaz fémek rozsdásodását megakadályozó hatóanyagot is. A tisztítási művelet után leürítés, majd gondos átöblítés szükséges, valamint Sentinel X100, vagy szükség szerint X500 inhibitor használata ajánlott.

Fő tulajdonságok

  • Speciálisan a Jetflush nagynyomású tisztítógéppel együtt történő használatra fejlesztették ki, elsősorban hőcserélők vízkő- és iszaplerakódásainak gyors eltávolítására
  • Nagy teljesítményű, hidegen és melegen is hatékony
  • Helyreállítja a rendszer keringését és hatékonyságát
  • Eltávolítja a vas és kalcium alapú lerakódásokat
  • Semlegesítésre nincs szükség
  • Biológiailag teljesen lebomlik és nem mérgező
  • Biztonságosan és könnyen kezelhető

Kiszerelés

1 literes

Használat

Egy 1 literes palack Sentinel Jetflush elegendő egy tipikus, kb. 8-10 fűtőtestet tartalmazó rendszer tisztításához. A nagyobb rendszerekhez 2 liter termék használandó. Erősen szennyezett rendszerek esetén nagyobb koncentráció javasolt, vagyis 2 liter Sentinel X800 tisztítószert kell betölteni egy tipikus rendszerbe, figyelembe véve, hogy a termék nem szünteti meg a cső teljes eldugulását.

Ha Sentinel Jetflush gyorsmosó berendezéssel együtt használja, kövesse a gép gyártójának utasításait. Másik megoldásként keringesse a rendszerben a Sentinel X800 tisztítószert, lehetőleg normál üzemi hőmérsékleten, miközben az összes szelep nyitva és a szivattyú a legnagyobb áramlási sebességgel működik legalább 1 órán át, illetve addig, amíg a megfelelő eredményt el nem éri.

Gyorsmosás: Kövesse a gép gyártójának utasításait.

Nyitott rendszerek: Az adagolást betöltő és tágulási tartályon át végezze, vagy használjon Sentinel adagoló tartályt.

Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, feltöltés előtt töltse be az adalékot egy alkalmas ponton. Ha a rendszer fel van töltve, Sentinel adagoló tartály használatával fecskendezze be az adalékot a feltöltő csatlakozásnál kialakított, vagy bármely más hozzáférési pontba.

 
 
 
Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat