Sentinel Rapid Dose X100

Nagy teljesítményű inhibitor

A Sentinel X100 inhibitor védelmet nyújt a lerakódásokkal és a korrózió kialakulásával szemben minden központi fűtési rendszerben. Bármilyen fém és fémötvözet esetén alkalmazható, beleértve az alumíniumot is. A Rapid-Dose rendszer lehetővé teszi a vízkezelő adalékok gyors és egyszerű adagolását. Normál esetben nincs szükség a rendszer nyomásának csökkentésére, mivel a termék közvetlen a nyomás alatt álló rendszerbe juttatható a legtöbb esetben kevesebb, mint 5 perc alatt.

Fő tulajdonságok

  • Hatékonyabb lerakódás és korrózió védelem
  • Minden fémhez alkalmazható
  • Nyomás alatt lévő rendszerhez történő adagolás másodpercek alatt
  • Időhatékonyság

Használat

A korrózió, a pH tartás, a vízkőképződés, a kazán zajossága és a hidrogénfejlődés megakadályozására adagoljon Sentinel X100 adalékanyagot. A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a rendszert megfelelően kitisztítják és átmossák az inhibitor adagolását megelőzően. Ha a készülék már zajos a hőcserélőben lerakódott szennyeződések miatt, akkor az X100 és X200 inhibitorokat együtt ajánlott alkalmazni. A termék beadagolása után keringesse a rendszert a teljes és egyenletes eloszlás érdekében.

Egy flakon Sentinel Rapid Dose X100 inhibitor elegendő egy tipikus háztartási központi fűtési rendszer (pl.: egy 9-32 kW-os kazán, háztartási melegvíz tartály és 10 radiátor, azaz egy 100 l-es rendszer) kezeléséhez. Nagyobb rendszerek esetén további flakon használata szükséges. A túladagolás nem jelent problémát. Figyelem: Ahol hőtároló eszköz is telepítve van, ott számításba kell venni a rendszervíz megnövekedett mennyiségét. A megfelelő koncentráció egy Sentinel ellenőrző készlettel vagy egy vezetőképesség mérő eszközzel ellenőrizhető.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat