Sentinel X200 vízkőoldó

Nem savas, rendszerben hagyható adalék a rendszer-zörejek ellen

A fűtési rendszerből származó zörejek nemcsak zavaró kellemetlenséget jelentenek a fenntartó számára, de a fűtési rendszer háttérproblémájára is utalhatnak, mint például tervezési-kivitelezési hiba vagy mechanikai meghibásodás. Amint ezeket kizártuk a lehetséges kiváltó okok közül, akkor a zörejeket valószínűleg a kazán belsejében képződött vékony vízkőréteg vagy egyéb leülepedett törmelék okozza. A Sentinel X200 vízkőoldó alkalmazásával ez a probléma rendkívül hatékonyan orvosolható. Ez egy rendszerben maradó (átöblítést nem igénylő), nem savas hatású adalékanyag, ami gyengéden, ugyanakkor nagy hatékonysággal orvosolja ezt az általánosan jelentkező problémát. A Sentinel X200 vízkőoldó adalékanyag alkalmazása elősegíti a kazán működési hatásfokának helyreállítását is.

Fő tulajdonságok

  • Kazán zajszintjének csökkentése
  • Kazán hatásfokának helyreállítása
  • Könnyű kezelhetőség
  • Egyszerű adagolás
  • Minden fémhez, még az alumíniumhoz is alkalmazható
  • Nem savas, nincs korróziót okozó hatása
  • Megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási szabványnak

Kiszerelés

1 literes, 10 literes

Használat

1 liter Sentinel X200 elegendő egy átlagos, 8 – 10 radiátort tartalmazó rendszer tisztításához. Nagyobb rendszerekhez 2 liter adalékra lehet szükség.

A kazán zajának csökkentéséhez vagy megszüntetéséhez szükséges idő a vízkő keménységétől és mennyiségétől függ.

Súlyos szennyezettség esetén további adag Sentinel X200 lehet szükséges. A Sentinel X200 adalékot a rendszerben kell hagyni. A víz Sentinel X100 inhibitorral vagy Sentinel X500 inhibitoros fagyálló adalékkal kezelendő.

Nyitott rendszerek: Az adalékot a tágulási tartályon, vagy a megkerülő tápvezetéken keresztül, illetve a Sentinel adagolóedénnyel adagolja be.

Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, feltöltés előtt töltse be az adalékot a rendszer bármelyik kényelmesen elérhető pontján keresztül. Ha fel van töltve, a Sentinel adagolóedényt használva a feltöltő vezetéken vagy más hozzáférési ponton keresztül töltse be az adalékot.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat