Sentinel X400 iszapeltávolító

Régebbi fűtési rendszerekhez

A Sentinel X400  Iszapeltávolító kifejezetten a régebbi kivitelezésű fűtési rendszerek tisztítására lett kifejlesztve. Ez egy nem savas kémhatású tisztítószer, amely helyreállítja a vezetékrendszerben és a radiátorokban a cirkulációt. Hihetetlenül hatékony összetétele kimossa a radiátorokon észlelt – hideg területekért felelős – magnetit (fekete) iszaplerakódásokat, helyreállítja a megfelelő hőleadást.

Fő tulajdonságok

  • Helyreállítja a fűtési rendszerek cirkulációját
  • Javítja a radiátorok hőleadását
  • Előkészíti a régi rendszert új alkotóelemek beszerelésére
  • Nem savas összetételű, nincs maró hatása
  • Minden indirekt fűtési rendszernél alkalmazható, alumínium tartozékok esetében is

Kiszerelés

1 literes, 10 literes, 20 literes

Használat

1 liter Sentinel X400 elegendő egy átlagos, 8 – 10 radiátort tartalmazó rendszer tisztításához. Nagyobb rendszerekhez 2 liter tisztítószerre lehet szükség. Már működő rendszer tisztításához nyissa ki a rendszer összes szelepét, majd a szivattyút maximális teljesítménnyel járatva keringesse a Sentinel X400 tisztítószert lehetőség szerint normál üzemi hömérsékleten legalább 2 órán át, vagy addig, amíg a rendszer teljesítménye helyre nem áll.

Ha a rendszer erősen szennyezett, hosszabb (körülbelül 3-4 hétig) keringetés ajánlott.  Ügyeljen arra, hogy a tisztítószer a teljes eltömődést nem tudja megszüntetni. A termék bármeddig a rendszerben hagyható.

A gyorsabb eredményhez használja a Sentinel X800 tisztítószert nagynyomású átmosó berendezéssel.

Eressze le és mossa át a rendszert, mielőtt  újból feltöltené és Sentinel X100 inhibitorral vagy X500 inhibitoros fagyálló adalékkal kezelné.

Nyitott rendszerek: A tisztítószert a tágulási tartályon, vagy a megkerülő tápvezetéken keresztül, illetve a Sentinel adagolóedénnyel adagolja be.

Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, feltöltés előtt töltse be az adalékot a rendszer bármelyik kényelmesen elérhető pontján keresztül. Ha fel van töltve, a Sentinel adagolóedényt használva a feltöltő vezetéken vagy más hozzáférési ponton keresztül töltse be az adalékot.

Kereskedelmi partnerkereső
Árlista, letölthető dokumentumok
Kapcsolat